.::Καλώς ήρθατε Στο Panikoschat.gr::.

Καλώς ήρθατε στo Www.Panikoschat.gr. Φιλοδοξία μας είναι να γίνουμε μια μεγάλη παρέα που να μοιράζεται τoν ελεύθερο χρόνο της ημέρας. Εδώ μπορούμε να ακούσουμε μουσική να μιλήσουμε στα μικρόφωνα αλλά και να δούμε ο ένας τον άλλον μέσο κάμερας, να κουβεντιάσουμε οτιδήποτε, αλλά και ότι άλλο μας απασχολεί γύρω από την ζωή μας.

Ο χώρος περιέχει μικρόφωνα και κάμερες Στόχος μας δεν είναι να αποκτήσουμε μια βάση με χιλιάδες μέλη, αλλά να έχουμε μέλη δοκιμασμένα, που είναι σίγουρο ότι θα πετύχουμε μια ευχάριστη παρέα. Ελπίζουμε να γίνετε κι εσείς μέλος της παρέας μας.

Ένας χρυσός κανόνας που όλοι θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας κατά την διαμονή σας εδώ είναι πως ποτέ δεν θα πρέπει να μπερδεύετε τον εικονικό κόσμο με τον πραγματικό!

Σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας και σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση.
Η ομάδα του Panikoschat.gr

Πληροφορίες για την είσοδο σας στο Chat

H είσοδος μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα και γρήγορα. Πατώντας στο κουμπί "Εγγραφή" δίνουμε κάποια στοιχεία μας όπως Nickname Email Password. 
Αποδεχόμαστε τους όρους χρήσης του www.panikoschat.gr

.::Είμαστε έτοιμοι για είσοδο τώρα::.

Πλέον έχουμε ολοκληρώσει τα στάδια δημιουργίας λογαριασμού και βάζοντας όνομα & κωδικό μπορούμε και εμείς να έχουμε μια θέση στο Www.Panikoschat.gr
Σας περιμένουμε.

.::Ρυθμίσεις Προφίλ::.

Το προφίλ μπορεί εύκολα να συμπληρωθεί φορτώνοντας μια εικόνα δικής σας επιλογής "Φορτωσε Φωτο"ή επιλέγοντας μια εικόνα από το Chat "Επιλέξτε εικόνα".
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (Φύλλο,χώρα,ηλικία κτλ) και πατάτε το κουμπί αποθήκευση